Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Vacatures

Directeur GO! Muziekacademie Anderlecht

Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

Nieuws van Scholengroep Brussel

Nieuws

Sunday, December 18, 2016

KTA Zavelberg krijgt VET Mobility Charter

Buitenlandse stages voortaan stukken eenvoudiger

KTA Zavelberg kreeg het VET Mobility Charter van minister Hilde Crevits. Op ‘Erasmus gaan’ mag dan ingeburgerd zijn in het hoger onderwijs, ook leerlingen uit technische- of beroepsrichtingen uit het secundair mogen op een buitenlandse stage. Met deze erkenning krijgt de school toegang tot een sterk vereenvoudigde aanvraagprocedure.
Wednesday, December 14, 2016

Klustor: met bakfiets klussen bij kansarmen

Nieuw project van CLW Castor met steun van Koninigin Paola-stichting

Klustor, nieuw project van CLW Castor, ging onlangs van start. Leerlingen gaan met de milieuvriendelijke bakfiets klusjes doen bij kansarme gezinnen. Het doel is om maatschappelijk kwetsbare jongeren weerbaarder maken via kleine succes-ervaringen en hen tegelijk ook duidelijk maken dat zelfs met beperkte middelen een eigen zaak opstarten mogelijk is.

Friday, December 9, 2016

'Purple talent' op internaat in COOVI

Jong talent van RSCAnderlecht op internaat bij Scholengroep Brussel

Proximus en RSCA maakten onlangs een promofilmpje van hun jong talent. Het zogenaamde 'purple talent' werd erin geportretteerd, vooral dan hun leven op internaat op een boogscheut van de oefenvelden. Zij leven daar tussen de anderen die er op internaat zitten maar krijgen wel een apart regime, eigen aan hun topsportstatuut. Ook de voeding is specifiek en aangepast. Een samenwerking tussen de diëtiste van RSCA en onze eigen diëtiste van Agape. (Klik op de afbeelding voor het filmpje).
Thursday, December 8, 2016

Agape leverde 20% meer maaltijden in 2016

Centrale keuken van Scholengroep Brussel haalt nieuw record

In 2004 besloot de scholengroep om warme maaltijden niet langer per school te bereiden, maar op een centrale plaats. Daarop werd in een KMO-zone Agape opgericht, de centrale keuken van Scholengroep Brussel die sindsdien een sterke groei, mede omdat gestaag niet enkel binnen, maar ook buiten de eigen scholengroep aan scholen en kinderdagverblijven maaltijden werden bedeeld. Tegenover het jaar ervoor was 2016 goed voor een stijging van bijna 20% van het aantal geleverde maaltijden.
Friday, December 2, 2016

COOVI verzorgt receptie voor 400 internationale prominenten

Stijlvolle ontvangst ter gelegenheid van 104 jaar onafhankelijkheid Albanië

COOVI-leerlingen verzorgden de receptie voor meer dan 400 hooggeplaatste internationale genodigden in de Albanese ambassade naar aanleiding van 104 jaar onafhankelijkheid. De ambassadeur was in de bedankbrief vol lof over de samenwerking en "aangenaam verrast door de vele positieve reacties en lofbetuigingen over de kwaliteit van de ontvangst en meer specifiek over het attente enthousiasme, de passie en het professionalisme van de jonge mensen. Een nieuwe ervaring in de prachtige samenwerking tussen COOVI en de School of Tourism in Tirana."
RSS
First 78910111213141516 Last
Internationlization GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506