Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Vacatures


Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

Nieuws van Scholengroep Brussel

Nieuws

Wednesday, November 7, 2018

Nooit meer oorlog

VUB en GO! herdenken 100ste wapenstilstand

Met dit initiatief wilden VUB en GO! aandacht vragen voor het belang van herinneringseducatie en burgerschap-vorming vanuit een breder kader dan het West-Europees perspectief. De symbolische actie bestond uit planten van papieren klaprozen, symbool van de Wereldoorlog I. Van Scholengroep Brussel namen 17 scholen deel aan de actie. Hoogtepunt was The last Post, gebracht door leerlingen van onze Kunsthumaniora.

Thursday, October 25, 2018

Atheneum Woluwe ontvangt Chinese leerlingen

Delegatie uitwisselingsstudenten uit Chengdu op bezoek

In april dit jaar werd een uitwisselingsproject met de SHUDE HIGH SCHOOL in Chengdu bezegeld met een "Memorandum of Understanding", in aanwezigheid van minister Vanhengel. Vorige zomer bezochten leerlingen die "Chinese Taal en Cultuur" volgen aan ons Meertalig Atheneum Woluwe, Chengdu en de provincie Sichuan. Onlangs kwam er dan een tegenbezoek van Chinese leerlingen naar Brussel.

Tuesday, October 16, 2018

Boost voor afdeling Mode & Creatie

Ontwerpster Ilke Cop ambassadeur GO! Kunsthumaniora Brussel

Kunsthumaniora Brussel besloot om kunst en creativiteit te integreren in zijn vernieuwde modeopleiding. Zo zal er hopelijk meer jong talent naar de modeacademies doorstromen wat op zijn beurt de Belgische Mode en het modeonderwijs in Brussel een nieuwe impuls kan geven. Ontwerpster ilke Cop was bereid ambassadeur te worden voor de afdeling Mode & Creatie die ondertussen haar aantal leerlingen zal verdubbelen!

Thursday, September 27, 2018

Comenius-campus officieel geopend

Gloednieuwe gebouwen, heel nieuwe pedagogische aanpak

Op 27 september werd de prachtige nieuwe campus Comenius officieel geopend. Het project dat gefinancierd werd door de Vlaamse Gemeen-schapscommissie, is in vele opzichten uniek. Niet alleen architecturaal of omdat er voor het eerst in decennia een nieuwe secundaire school is gebouwd, maar voornamelijk ook omdat Scholengroep Brussel er meteen ook een totaal nieuw pedagogisch concept neerzet zat zeer sterk leerling-, toekomst en doelgericht werkt met leerplandoelen. Verder zijn de kenmerken: zelfstandigheid, flexibiliteit en stimulerend en motiverend.

Wednesday, September 26, 2018

Bijna 100 JFK's beginnen eraan met volle moed

Nieuwe leerkrachten wegwijs gemaakt

Naar jaarlijkse traditie werden op woensdag 26 september zo'n 100-tal JFK's in het Atheneum Brussel verwelkomd door onze AD, Jurgen Wayenberg. JFK's zijn de nieuwe Jonge Frisse Krachten. Het zijn dus leerkrachten die voor het eerst een opdracht kregen binnen onze scholengroep. Beide coördinerend directeurs, Pascal Onderdonk en Erwin De Mulder gaven meer tekst en uitleg, evenals Dries Vandermeersch, directeur van het CLB.

RSS
12345678910 Last

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506