Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Vacatures


Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

Nieuws van Scholengroep Brussel

Nieuws

Thursday, September 20, 2018

Unesco campus officieel geopend

Volledig vernieuwd complex voor meer dan 1250 leerlingen

Op 20 september werd de nieuwe Unesco campus officieel ingehuldigd in aanwezigheid van Raymonda Verdyck, AB van het GO!, Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck, Julien Meganck, voorzitter van de Raad van Bestuur, Jurgen Wayenberg, AD en zijn voorganger Jacky Goris en Guray Turkistan en Pieter Buggenhout, resp. directeurs van de basisschool en het atheneum. Dit alles mooi opgeluisterd met zwoele songs en muziek van 'eigen bodem', van de Kunsthumaniora. De vernieuwde campus herrees vanuit het gestripte geraamte van weleer. Er huizen nu om en bij de 1.250 leerlingen!

Wednesday, September 19, 2018

Kleine Geuzen eerste basisschool met Fablab

Een heuse Belgische primeur !

GO! basisschool De Kleine Geuzen te Jette is de eerste basisschool in België met een eigen Fablab. Dit project kwam tot stand dankzij de intensieve samenwerking met de VUB. De financiering gebeurde door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest via Innoviris in het kader van de projectoproep voor wetenschapsensibilisering Science Mundi! Door leerlingen al op jonge leeftijd te laten experimenteren zijn ze meer vertrouwd met wetenschap en techniek. De school wil met het project vooral focussen op het aanbieden van aantrekkelijk STEAM-onderwijs. Ook minister Guy Vanhengel kwam en zag dat het goed was. (zie ook de reportage van Karrewiet

Monday, September 3, 2018

Ministers Crevits en Vanhengel bezoeken gloednieuwe Unesco-campus

1250 leerlingen na complete makeover in gerenoveerde gebouwen

Vanaf dag één van het nieuwe schooljaar 2018-19 neemt Scholengroep Brussel de gloednieuwe Unesco-campus in Koekelberg in gebruik. Zo’n 1250 leerlingen en 150 personeelsleden kunnen er voortaan aan de slag in een prachtig nieuw complex dat als een feniks is herrezen uit het volledig gestripte oude gebouw. Dit is het tweede grootste bouwproject van Scholen voor Morgen in Vlaanderen en Brussel! Ministers Crevits en Vanhengel en gedelegeerd bestuurder van het GO!, Raymonda Verdyck, kwamen alvast een kijkje nemen, vergezeld van enkele topambtenaren van het Departement Onderwijs en AG Real Estate die het dbfm-project financierden..

Saturday, April 28, 2018

Gezamenlijke opendeurdag COOVI

Eerste opendeurdag CVO COOVI, COOVI en CLW Castor een succes!

Op 29 april hielden in Anderlecht SO COOVI,  CVO COOVI, CLW Castor en Internaat COOVI voor het eerst een gezamenlijke opendeurdag. Een geslaagde, eerste keer die ondanks het mindere weer toch voor een goede opkomst en heel wat nieuwe inschrijvingen zorgde!

Meer info

Friday, April 27, 2018

Jacky Goris neemt feestelijk afscheid

Ere-algemeen directeur wordt informeel ambassadeur Brussel

In de aula Q van de VUB namen meer dan 400 genodigden afscheid van Jacky Goris. Hij was met zijn 19 jaar de langst 'zetelende' algemeen directeur. Op eigen verzoek was het een afscheidsconcert met muzikale omlijsting door Brussels Synfonietta, jazz-zangeres Helena Fontyn en het koor van Kunsthumaniora Brussel dat samen met alle aanwezigen "De Gedachten zijn Vrij" zongen.

Ministers Vanhengel en Smet hadden nog een verrassing in petto: Jacky Goris kreeg een bronzen Zinneke en werd als informeel ambassadeur opgenomen waar hij vertoeft tussen andere bekende namen als Eddy Merckx, Salvatore Adamo, Paul Van Himst, Pierre Wynants, Vincent Kompany, Toots Thielemans, Henri Vandenberghe en Jacky Ickx.

RSS
12345678910 Last

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506