Schoolzoeker

Vind hier onze scholen

Vacatures


Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

Nieuws van Scholengroep Brussel

Nieuws

Wednesday, April 25, 2018

Eerste editie fotowedstrijd Johan Van Steen

Prijsuitreiking en vernissage tentoonstelling in Bozar

Op 25 april werd de eerste Fotografieprijs Johan Van Steen uitgereikt. De jury die bestond uit Tim Dirven, Tamara Berghmans, Viviane Smekens, Luckas Vander Taelen en Kristin Verellen beoordeelden de manier waarop het thema werd gebracht, de creativiteit en de fotografische eigenschappen van de ingezonden foto’s. We ontvingen inzendingen van Atheneum Anderlecht, Academie beeldende kunsten Anderlecht, Luca School of Arts Narafi, Luca School of Arts Sint-Lukas, Rhok Academie, Cvo Coovi, Haute Ecole Libre de Bruxelles, Ecole de photographie Agnès Varda, Acedémie Royale des Beaux-Arts de Bruxelles.

Benoit Desmet won de 1ste prijs, 2de prijs ging naar Simon De Schepper en de 3de prijs was voor Thomas Van Den Bergh. De integrale selectie van de jury wordt samen met foto’s van Johan Van Steen tentoongesteld in Bozar, De expositie loopt nog tot 3 juni. Het publiek krijgt de gelegenheid te stemmen op de foto die later dan de publieksprijs zal krijgen.

Friday, January 5, 2018

Fotografieprijs 'Johan Van Steen'

Fotowedstrijd studenten fotografie Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Op 22 maart 2016 werd Johan Van Steen, student fotografie van CVO Coovi, slachtoffer van de terroristische aanslag in de metrohalte Maalbeek. De scholengroep besliste daarop in overleg met de partner van Johan om voortaan een jaarlijkse fotowedstrijd te organiseren die zijn naam draagt en met als doel de passioneel gedreven student fotografie van Brussel aan te spreken en te motiveren om via fotografie oog te hebben voor waarden en maatschappelijke thema’s en deze op een creatieve manier onder de aandacht te brengen. Thema van de fotoprijs is HOPE.

Meer details en info op de wedstrijdpagina.

Monday, December 18, 2017

Tous Unis: voor de liefde, voor de vrede

Leerlingen Emanuel Hiel maken raplied en bijhorende clip

Leerlingen van het 6de jaar Public Relations hebben een rapnummer gemaakt mét bijhorende clip. Niet zomaar een lied maar een song met een boodschap. Tous Unis: Voor de liefde, voor de vrede is de klinkende titel. Ze schreven het lied om geld in te zamelen voor de Warmste Week. Het project dat ze ermee willen ondersteunen is Child Focus.

Friday, December 8, 2017

Nieuwbouw GO! BS Papageno ingehuldigd

Minister Vanhengel knipt lintje door

Vrijdag 8 december werd de mooie nieuwbouw van GO! Basisschool Papageno aan de Twee Huizenlaan in Evere officieel ingehuldigd door Brussels minister Guy Vanhengel en Jacky Goris, algemeen directeur van de scholengroep. Ook schepen Martine Raets was present. Directeur Bénédicte Stenier ontving als trotse gastvrouw de talrijke collega's en genodigden.
Foto © Viviane Smekens

Wednesday, November 29, 2017

Scholengroep levert Beste leerkracht Brussel

Suhaila Jnah leerkracht van GO! Lyceum Martha Somers

Ketjes krijgen elke dag les van gemotiveerde leraren. Lesgeven in Brussel vraagt immers om een andere aanpak. Of beter: het vraagt om een andere leraarMaar wie is die Beste Leraar van Brussel? Dit jaar koos de jury uit de meer dan 100 genomineerden 3 leerkrachten, allen uit het GO! en uit onze scholengroep: juf Suhaila, juf Kristin en meester Pieter. Na stemming kwam juf Suhaila van het GO! Lyceum Martha Somers als uit de bus.

RSS
First 234567891011 Last

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506