Vacatures


Voor alle sollicitaties in de scholen raadpleegt u best het overzicht op de website van de VDAB.


Voor spontane sollicitaties: stuur uw cv vergezeld van een motivatiebrief naar de personeelsdienst

Plezier in een kinderdagverblijf

Kinderdagverblijven

Scholengroep Brussel telt momenteel 31 kinderdagverblijven, verspreid over het Brussels Hoofdstedelijk Gewest [zie kaart]. Kinderdagverblijven zijn er uiteraard in de eerste plaats om kinderen op te vangen, maar daar wil Scholengroep Brussel het niet bij houden. Wij streven ernaar de kwaliteit van de opvang continu te verbeteren. Via intensieve begeleiding met aandacht voor integrale permanente kwaliteitszorg, wordt voortdurend een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei- en ontwikkelings- kansen van alle kinderen. 

De kinderdagverblijven worden aangestuurd door een hoofdcoördinator en drie regionale coördinatoren. Samen staan zij in voor de pedagogische ondersteuning en de kwaliteitsbewaking. Het coördinerende team staat ook garant voor het behalen van de belangrijkste doelstellingen in elk kinderdagverblijf: versterken van de samenwerking met ouders en externen, respect voor de eigenheid van elk kind en het streven naar voortdurende dynamiek en vernieuwing.

De maaltijden voor de kinderdagverblijven worden bereid en aangeleverd door Agape, de centrale keuken van Scholengroep Brussel, die werkt volgens de meest moderne productieprocessen. Agape kan voor het samenstellen van zijn maaltijden rekenen op een team van specialisten en voedingsdeskundigen.  

    

V.l.n.r. Sabine Winters, directeur KDV's, en regiocoördinatoren Sigrid Thielemans, Nathalie Hoovers en Melissa Jacobs.

Privacy Policy | Disclaimer | Sitemap | © Scholengroep Brussel 2015 v1506